"Dobra książka jest jak dobre danie". Spotkanie z Agnieszką Zakrzewską
17:00
8
#PrologLive
,
Moderacja spotkania autorskiego
,
Spotkanie autorskie
,
Spotkanie autorskie online
O smaku i zapachu lawendy, o miłości do jedzenia, o chwytających za serce kompozycjach smakowych, o małomiasteczkowej społeczności i o malowanych brzegach w książkach z Agnieszką Zakrzewską porozmawiałam w ramach cyklu spotkań Legimi #PrologLive. Jeśli nie oglądaliście naszej rozmowy to dzisiaj możecie to zrobić 😀
Całe spotkanie obejrzycie na moim kanale na You Tube 👇
"Szept lawendowego ogrodu" to opowieść o miłości, przyjaźni, dobrej kuchni i oczywiście lawendzie. Poznajcie koniecznie tę dylogię 😀
Mam słabość do lawendy. Pozdrawiam Wiolu .
OdpowiedzUsuńKolejne bardzo ciekawe spotkanie, zachęcające do sięgnięcia po książkę.
OdpowiedzUsuńOpis tej książki brzmi bardzo zachęcająco. Ale to tytuł porwał mnie najbardziej!
OdpowiedzUsuńThat sounds like such a lovely conversation! Lavender has such a calming scent and taste, and it’s great to hear that you explored those themes alongside food, community, and storytelling.
OdpowiedzUsuń“Whisper of the Lavender Garden” sounds enchanting, especially with its focus on love and friendship. I can imagine how beautifully those elements intertwine with the imagery of lavender.
"Szept lawendowego ogrodu"... Ładnie brzmi. Lubię lawendę. :)
OdpowiedzUsuńBeautiful post
OdpowiedzUsuńPlease read my post
OdpowiedzUsuńLubię zapach lawendy :) Książka wydaje się ciekawa!
OdpowiedzUsuń