Zapraszam na spotkanie autorskie online z Pawłem Płaczkiem | #PrologLive

 

O gotowaniu w trybie kryzysowym, o braku tolerancji dla marnowania żywności, o fotografii kulinarnej, o procesie wymyślania przepisów, o tym, czy gotowanie jest sztuką i o mrożonym rosole z Pawłem Płaczkiem porozmawiam już jutro. Spotkanie odbędzie się w ramach cyklu rozmów Legimi #PrologLive.


Naszą rozmowę będziecie mogli obejrzeć na moim fanpage'u i na stronie księgarni Legimi 😀


🍲 Gotowanie wcale nie zaczyna się w kuchni. Gotowanie zaczyna się w głowie. W szczególności, w czasach kryzysu, gdy ceny wszelakich produktów potrzebnych do sporządzenia naszych ulubionych potraw rosną mocno w górę.

🍲 Warto więc w dobie drożyzny i galopującej inflacji poznać oraz wprowadzić w życie „Menu kryzysowe”, które pokaże jak gotować nie tylko smacznie, ale przede wszystkim tanio.

🍲 Paweł Płaczek serwuje polskim czytelnikom 120 przepisów stworzonych w duchu filozofii „zero waste”, ale oprócz tego uzmysławia również, jakie błędy zakupowe popełniamy i które produkty warto zawsze posiadać w swojej kuchni.

Gotowi na "Menu kryzysowe"?


5 komentarzy:

Dziękuję wszystkim za ślad, który tutaj zostawiacie :)

Copyright © 2016 Subiektywnie o książkach , Blogger